Recepten door Crafond NL
Bekijk alle recepten
Puff pancakesDoor Crafond NLDutch Puff Pancakes bevinden zich ergens tussen pannenkoek en muffin. Een heerlijk fluffy pannenkoek en het ideale ontbijt-op-bed voor moederdag!
AspergesDoor Crafond NLHet aspergeseizoen gaat weer van start. Wij stoven ze het liefst in eigen vocht, dus niet koken, dan gaat alle smaak en stevigheid verloren.Hieronder het basisrecept.
S’moresDoor Crafond NLS’mores worden van origine gemaakt in een skillet (lage pan/deksel) op open vuur, maar je kunt ze ook in de oven maken, in een Crafond lage pan of in de Cheese Baker van Emile Henry.
Zalm met wittewijnsausDoor Crafond NLVan Hans Belterman, culinair journalist bij het Algemeen Dagblad is het allereerste recept waarmee ik gasten wist te verbluffen en mag dus niet ontbreken.
KnoflooksoepDoor Crafond NLEen lekker romige en supersimpele knoflooksoep uit de traditionele Franse boerenkeuken van onze buurvrouw aldaar. Hij is zelfs nóg lekkerder als je de knoflook vooraf poft in de oven, met een wat mildere smaak, maar strikt noodzakelijk is het niet.