Weer zo'n klassieker: romige, half-gesmolten camembert (of brie) met een zoetje en een knappertje, in dit geval honing en walnoot.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd een ruitjespatroon in de bovenkant van de camembert en leg in de ingevette Cheese Baker.
Rits 2 of 3 takjes tijm en steek ze in de kaas. Snijd de knoflook in fijne plakjes en doe hetzelfde.
Smeer de bovenkant van de camembert in met honing en strooi de walnoten erover.
Besprenkel met een beetje olijfolie.
Zet de Cheese Baker ongeveer 20 minuten in de oven.
Als de camembert zacht is haal je de Cheese Baker uit de oven en besprenkel je de kaas met de een beetje zwarte peper.
Serveer met stokbrood.
Of - ook lekker - met reepjes komkommer of paprika en/of met snoeptomaatjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd een ruitjespatroon in de bovenkant van de camembert en leg in de ingevette Cheese Baker.
Rits 2 of 3 takjes tijm en steek ze in de kaas. Snijd de knoflook in fijne plakjes en doe hetzelfde.
Smeer de bovenkant van de camembert in met honing en strooi de walnoten erover.
Besprenkel met een beetje olijfolie.
Zet de Cheese Baker ongeveer 20 minuten in de oven.
Als de camembert zacht is haal je de Cheese Baker uit de oven en besprenkel je de kaas met de een beetje zwarte peper.
Serveer met stokbrood.
Of - ook lekker - met reepjes komkommer of paprika en/of met snoeptomaatjes.