Camembert met honing en walnoten

Weer zo'n klassieker: romige, half-gesmolten camembert (of brie) met een zoetje en een knappertje, in dit geval honing en walnoot.

 1 Camembertof brie
 2 eetlepel honing
 35 g walnoten, grof gehakt
 1 knoflook
 verse tijm

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd een ruitjespatroon in de bovenkant van de camembert en leg in de ingevette Cheese Baker.
Rits 2 of 3 takjes tijm en steek ze in de kaas. Snijd de knoflook in fijne plakjes en doe hetzelfde.
Smeer de bovenkant van de camembert in met honing en strooi de walnoten erover.
Besprenkel met een beetje olijfolie.
Zet de Cheese Baker ongeveer 20 minuten in de oven.
Als de camembert zacht is haal je de Cheese Baker uit de oven en besprenkel je de kaas met de een beetje zwarte peper.
Serveer met stokbrood.
Of - ook lekker - met reepjes komkommer of paprika en/of met snoeptomaatjes.

Ingrediënten

 1 Camembertof brie
 2 eetlepel honing
 35 g walnoten, grof gehakt
 1 knoflook
 verse tijm

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd een ruitjespatroon in de bovenkant van de camembert en leg in de ingevette Cheese Baker.
Rits 2 of 3 takjes tijm en steek ze in de kaas. Snijd de knoflook in fijne plakjes en doe hetzelfde.
Smeer de bovenkant van de camembert in met honing en strooi de walnoten erover.
Besprenkel met een beetje olijfolie.
Zet de Cheese Baker ongeveer 20 minuten in de oven.
Als de camembert zacht is haal je de Cheese Baker uit de oven en besprenkel je de kaas met de een beetje zwarte peper.
Serveer met stokbrood.
Of - ook lekker - met reepjes komkommer of paprika en/of met snoeptomaatjes.

Camembert met honing en walnoten
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *